i+m Naturkosmetik - økologisk, vagansk, fair hudpleie

i+m Naturkosmetik er en tysk produsent med lang erfaring innen utvikling og produksjon av naturlig, økologisk og vegansk hudpleie. i+m er lidenskapelig opptatt av å opptre samfunnsanvarlig, bærekraftig og rettferdig overfor jordkloden, og alt og alle som lever på den. Derfor benytter de i størt mulig grad økologiske og varsomt behandlede råvarer, gir støtte til og handler med ulike kooperativer og veldedighetsprosjekter og bruker minst mulig emballasje. Det er også en selvfølge at produktene er veganske og ikke testes på dyr (Cruelty Free). i+m tilbyr økologiske, veganske og retteferdige velværeprodukter til ansikt, kropp og hår.

Age Protect anti age ansiktspleie Age Protect - for hud med aldringstegn

Age Protect er en serie økologiske og veganske hudpleieprodukter til ansiktshud med aldringstegn. Med ingedienser fra planteriket som kan forebygge for tidlig, miljøindusert aldring av huden. Nå også med Anti Blue Light effect - beskyttelse mot blått skjermlys!
Kombiner gjerne med Age Plus

Phyto Balance Phyto Balance - for blandingshud og uren hud

Phyto Balance er for deg med uren hud og blandingshud. Nøye utvalte ingrdienser hjelper huden din med å gjenopprette balansen!

Freistil Senstiv Freistil Sensitiv parfymefri

Har du sensitiv hud er dette serien for deg! Hudpleieprodukter uten parfyme og urteekstrakter. Ingen eteriske oljer og uten de 26 stoffene som er kjent for å kunne være ekstra allergifremkallende. Supre naturlige hudpleieprodukter også til baby/barn. Anbefalt av Grønn Hverdag.

Berlin Berlin kroppspleie

En hyllest til i+ms hjemby Berlin! 40 år med i+m markeres blant annet med dette jubileumsdesignet. Berlin natt og dag - aldrig kjedelig og i stadig endring. Med kaldpressede økologiske planteoljer fra rettferdig handel, som gir deg en silkemyk hud.

Deodorantkremer
Age Plus ant age ansiktspleie for tørr og krevende hud Age Plus - for tørr hud med aldringstegn

Age Plus er en utvidelse av serien Age Protect og består av ekstra pleiende ansiktsprodukter tørr hud med aldringstegn. Med ingedienser fra planteriket som kan forebygge for tidlig, miljøindusert aldring av huden. Nå også med Anti Blue Light effect - beskyttelse mot blått skjermlys!
Kombiner gjerne med Age Protect.

Tausendschön Tausendschön kroppspleie

Tausendschön er en helt nydelig liten serie økologiske og veganske hudpleieprodukter for kropp og sjel. Økologisk, velduftende bodylotion, dusjgelé og deokrem på glasskrukke. Med ekstrakter fra tusenfryd og solhatt, samt nydelige kaldprssede vegetabilske økologiske oljer.

Hårpleie

Økologiske, veganske og naturlige hårpleieprodukter til alle hudtyper. Uten SLS som kan tørke ut huden og forårsake kløe. Sjampoer, balsamer og hårkur. Glansgivende, volumgivende, reparerende, balanserende og parfymefri.

Hydro Perform for normal til tørr hud

Hydro Perform er serie økologiske og veganske hudpleieprodukter for deg med normal til tørr hud. Hyaloronsyre og aloe vera sørger for rikelig med fukt til huden. Det nye serumet Aqua Boost er et must for deg med tørr hud! Nydelig rensemelk med mild peeling (ikke mikroplast).

Madame Inge - en hyllest til grunnleggeren av i+m Madame Inge - hverdagsluksus eller hjemme-spa!

Madame Inge består av økologisk peelingkrem (selvfølgelig uten mikroplast), en rik kroppskrem og en deokrem. Feminin, litt tung duft. En hyllest til kvinnen som i 1978 grunnla i+m Naturkosmetik, pioneren innen naturlig hudpleie, jordmoren som var frustrert over alle allergiske hudreaksjoner hos nyfødte på datidens kremer, og kjemikeren og naturterapeuten med kunnskap om planter og hvordan lage en krem. Takk Inge Stamm for fantastiske produkter og for en samfunnsengasjert bedrift!

Hands and more for hender og føtter

God pleie av hender og føtter er viktig! Føttene skal bære deg gjennom livet og hendene utsettes for mange påkjenninger i løpet av dagen. Spesielt høst og vinter er det mange som opplever å få tørre hender. Bruk en såpe som ikke tørker ut huden og masser inn en god krem. Hands and more gir deg slikemyke hender og føtter!   

Diverse

NYHET!
Økologiske og veganske solkremer for ansikt og kropp. Korallrev-vennlige. UVA- og UVB-beskyttelse. Non-nano.

Mykgjørende leppepomade og avslappende lavendelolje