Deodorantkremer

Deodorantkremer

Deokremene fra i+m er allerede på plass i nettbutikken, vi synes likevel de fortjener en omtale her!

Deodorant er et godt eksempel på et hygieneprodukt som “alle trenger” og som ofte inneholder stoffer som mistenkes/antas å kunne være skadelige for kropp og miljø.

i+ms nye deodorantkremer inneholder verken silikoner, parabener, alkohol eller aluminium. Kokos, natron (bikarbonat) og sink hemmer utvikling av skjemmende lukt uten å påvirke svettefunksjonen, økologiske oljer av mandel og oliven pleier huden og naturlige duftoljer gir produktene en behagelig duft! Sinkoksid beroliger i tillegg huden, noe som er bra ved bruk etter barbering. Kremene leveres på søte, små glasskrukker med metallokk og finnes i fem duftvarianter, hvorav en parfymefri. 

NB! Er du vant til å bruke en svettehemmende deodorant (antiperspirant), ofte med aluminiumhydroklorid, vil du kanskje få inntrykk av at disse og andre "naturlige" deodoranter ikke virker. Deodoranter virker ved å hemme skjemmende lukt og er ikke spesielt svettehemmende. Innhold av natron vil "tørke opp" noe fuktighet. Vi anbefaler at du gir din "naturlige deodorant" en skikkelig sjanse ved å la kroppen venne seg til et nytt produkt i noen dager, kanskje uker. 

Du finner produktene her

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post til post@iplusm.no

02.10.2018 11.15